Slider

Sportschool Driebergen

Sporten is gezond. En dat niet alleen: het zorgt er ook nog eens voor dat je een beter humeur krijgt, beter kunt ontspannen en dat je je fitter en vitaler voelt. Genoeg redenen om onze sportschool in Driebergen te bezoeken! Wil jij weten welke sporten wij aanbieden in onze Healthclub in Driebergen? Lees dan snel verder.

Motiveer elkaar tijdens de groepslessen

Haal meer uit het leven: begin met sporten! Fitline’s Healthclub in Driebergen helpt je om jouw persoonlijke doelen te behalen. Vind je het maar saai om alleen te sporten? Tijdens onze groepslessen kunnen jij en je sportmaatje elkaar motiveren. Het maakt het sporten niet alleen leuker, maar zorgt ook voor een stok achter de deur. Hierdoor haal je het beste uit jezelf! Welke groepslessen wij aanbieden bij onze sportschool in Driebergen? Bij ons kun je je onder andere uitleven tijdens Zumba, Spinning, Club Core, Club Power en Circuit Training. Bekijk voor een volledig overzicht eens onze pagina met groepslessen

Fanatiek Fitnesser? Bezoek onze Healthclub

Ben jij een fanatieke sporter? En hou je van fitness en krachttraining? Ook daarvoor kun je bij onze sportschool in Driebergen terecht. In ons fitnesscentrum kun je lekker aan de slag gaan met cardio- en of krachtoefeningen. We hebben hiervoor verschillende fitnessapparaten, maar natuurlijk ook losse gewichten. Oftewel: er is voor ieder wat wils! Weet jij nog niet goed hoe je moet trainen? Wij kunnen je professionele begeleiding bieden. Kies voor het gratis acht weken ‘All In Fitplan’. Tijdens deze acht weken bepaal jij samen met een trainer wat jouw doelen zijn en hoe je deze het beste kunt behalen. Op basis van deze doelen ontwerpen wij een sportprogramma op maat!

Leer onze sportschool in Driebergen kennen

Kennismaken met onze sportschool in Driebergen? Dat begrijpen wij: op deze manier kun je optimaal ervaren of onze sportschool bij jou past! Meld je aan voor een gratis proefweek. Vind je het leuker om samen met een vriend of vriendin te komen? Jullie zijn van harte welkom! Heb je nog vragen over één van onze diensten? Bel of mail ons. Wij helpen je dan zo snel mogelijk!

Impressie

Hoofdstraat 166
3972 LG Driebergen
T 0343 – 513 141
E driebergen@healthclubfitline.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Ma – Do 8.30-22.30
Vrij 8.30-21:00
Za – Zo 8.30-13.00

Probeer ons uit. Gratis proefweek

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis weekpas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je gratis een vriend of vriendin meenemen.


Welke locatie?    


Lesrooster Driebergen

Filters
Soort les
Dag
 1. woensdag
 2. donderdag
 3. vrijdag
 4. zondag
 5. maandag
 1. 12 december Soort les Locatie
  1h
  Pilates
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Club Power
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Spinning
  Driebergen
 2. 13 december Soort les Locatie
  1h
  Circuit training
  Driebergen
  1h
  Zumba
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Spinning
  Driebergen
 3. 14 december Soort les Locatie
  1h
  Pilates
  Driebergen Meer informatie
 4. 16 december Soort les Locatie
  1h
  Club Power
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Spinning
  Driebergen
 5. 17 december Soort les Locatie
  1h
  Circuit training
  Driebergen
  1h
  Zumba
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Pilates
  Driebergen Meer informatie
  1h
  Spinning
  Driebergen