Vestigingen

Fitline Healthclubs heeft vier vestigingen: fitnesscentra in Driebergen, Maassluis, Oostburg en Terneuzen. Al onze vestigingen beschikken over een breed aanbod aan groepslessen en fitness mogelijkheden voor cardio- en krachttraining. Je kunt er, afhankelijk van de vestiging, ook terecht voor fysiotherapie en persoonlijke begeleiding. Denk hierbij aan fysiofitness en sporten met een personal trainer of coach. Na het sporten kun je relaxen in een van onze sauna’s of gebruik maken van de zonnebank (met uitzondering van de vestiging Driebergen).

Sportschool Maassluis

Fitline beschikt in Maassluis over een Healthclub voor jong en oud. In deze sportschool bieden wij fitness, groepsfitness en personal training (Personal Coaching Resultaat Systeem). Om te ontspannen kan er gebruik worden gemaakt van een sauna, zonnebank en een drankbuffet. U kunt hier ook terecht voor fysiotherapie en kinderopvang.

Sportschool Driebergen

Fitline beschikt in Driebergen over een modern sportcentrum. Op het gebied van sport bieden wij fitness en groepslessen met goede begeleiding aan, om zo je persoonlijke doelen te bereiken.

Sportschool Terneuzen

In Terneuzen staat ons Fitline sportcenter. Naast fitness en groepsfitness met begeleiding zijn er drie ruime squashbanen aanwezig. Aan ontspanning is ook gedacht, met faciliteiten als een sauna en zonnebank.

Sportschool Oostburg

Dé sportschool in Oostburg. Met fitness en groepslessen in twee grote zalen heeft Fitline op deze plek een ruim aanbod aan sport. Met een sauna, zonnebank en een drankbuffet is er voldoende ruimte voor ontspanning na het fitnessen.

Hoofdkantoor Fitline Healthclubs

Voor onze Financiële Administratie en Ledenadministratie kunt u hier terecht.
Let op, aanmeldingen of opzeggingen gaan niet via deze administraties, maar middels een afspraak op de club.

Probeer ons uit. Gratis proefweek

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis weekpas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je gratis een vriend of vriendin meenemen.


Welke locatie?