Personal Coach

personal-coachingJe eigen Personal Coach, die verantwoordelijk is voor jouw persoonlijke resultaten, dat zou iedereen wel willen. Bij Healthclub Fit Line is dit nu mogelijk!

Wij introduceren: het Personal Coach Resultaat Systeem. Ook wanneer je van plan bent om (weer) actief te gaan sporten, maar eigenlijk wel een beetje structuur en coaching kunt gebruiken is dit systeem ideaal.

Hoe werkt het?

Je maakt kennis met jouw eigen Personal Coach. Samen met je coach ga je een doelstelling vastleggen, die na een afgesproken periode (uiterlijk een jaar) behaald dient te worden. Afhankelijk van de doelstelling, je wensen en bezoekfrequentie, is er een team van instructeurs beschikbaar gesteld. Dit team wordt aangestuurd door de Personal Coach en is dus ook op de hoogte van de doelstelling en voortgang.

Monitoring en evaluatie

Iedere maand heb je minimaal één keer contact met de Personal Coach. Op deze afspraken wordt de voortgang besproken en/of gemeten en wordt er bepaald of er nog een verandering in de activiteiten wenselijk is. Na 12 maanden wordt er geëvalueerd en gekeken naar een nieuwe doelstelling met een vervolg van het systeem.