Slider

Personal training

Of je doel nu afslanken, fitter worden, conditie verbeteren of meer spiermassa opbouwen is, met een personal trainer streef je op een gezonde manier samen jouw doelen na. Een personal trainer laat je zien welke cardio- en krachtoefeningen geschikt zijn voor jou en hoe je kunt variëren in je training. Met de juiste motivatie en begeleiding heb je gegarandeerd snel en blijvend resultaat.

Het maximale resultaat met personal training

Het trainen met een personal trainer is de meest effectieve manier van trainen. Je personal trainer is namelijk altijd deskundig op het gebied van coaching en trainingsmethoden. Samen met jou wordt een persoonlijk trainings- en (eventueel) voedingsplan opgesteld. Je trainer motiveert je bovendien om vast te houden aan een gezonde leefstijl. Elke training proberen jij en je personal trainer samen het uiterste uit de training te halen. Met de coaching en motivatie van je trainer kun jij net dat beetje extra geven. En dat beetje extra geeft jouw resultaat een impuls!

Op naar een gezonde levensstijl

Bij een gezonde levensstijl zijn voeding en sporten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voeding speelt een grote rol in het dagelijkse leven. Maar wanneer je gezonder wilt leven, je lekkerder in je vel wilt voelen of wat kilo’s wilt verliezen is het soms lastig om te weten waar je moet beginnen. Onze begeleiding is erop gericht om het praktisch uitvoerbaar te maken voor iedere persoonlijke situatie. Dit kan door bijvoorbeeld het opstellen van een persoonlijk voedingsplan. Met onze begeleiding ga jij betere voedingskeuzes maken en je lekkerder in je vel voelen.

Ga samen het avontuur aan

Wil je graag weten of het trainen met een personal trainer iets voor jou is? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen in Terneuzen, Oostburg, Driebergen of Maassluis voor een gesprek, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan dan met je aan de slag om jouw persoonlijke doelen op te stellen. Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste balans vindt in bewegen, voeding en ontspanning. Ga samen met ons de uitdaging aan!

pt

Probeer ons uit. Gratis proefweek

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis weekpas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je gratis een vriend of vriendin meenemen.


Welke locatie?