Slider

Fitnessen in een fitnesscentrum van Fitline

Wil je fitter worden, afvallen of gewoon lekker sporten? Kom fitnessen bij Fitline Healthclubs! In al onze vestigingen vind je een uitgebreid fitnesscentrum. Hier kun je lekker aan de slag gaan met cardio- of krachtoefeningen. Deze doe je op onze verschillende fitnessapparaten of met losse gewichten. Er is voor ieder wat wils! Uiteraard kun je bij je fitness training rekenen op deskundige begeleiding en advies van onze trainers.

fitness

 

Professionele en persoonlijke begeleiding

Wil je graag beginnen met fitnessen, maar weet je nog niet zo goed hoe? Bij ons kun je onder professionele begeleiding starten met fitness door middel van ons gratis 8 weken all in fitplan. Tijdens deze 8 weken gaan we samen bepalen wat jouw doelen zijn en hoe je deze kunt behalen. Op basis van je doelen maken we een sportprogramma voor je op maat. Zo maak je in het fitnesscentrum van Fitline Healthclubs een goede start. En je kunt direct doelgericht gaan werken aan een goede gezondheid en een fitter lichaam!

Liever in een groep fitnessen?

Fitness hoef je echt niet altijd alleen te doen. Vind je het fijner om met een groep te sporten of wissel je graag af? Dan is groepsfitness in een fitnesscentrum van Fitline Healthclubs echt voor jou weggelegd! Onze groepslessen zijn namelijk niet alleen effectief, maar ook gezellig en erg leuk. Je sport met een groep enthousiastelingen en een ervaren instructeur op de beat van energieke muziek. Voor je het weet zit de les er alweer op!

Sporten in een fitnesscentrum bij jou in de buurt

Fitline Healthclubs heeft 4 verschillende vestigingen voor fitness in Terneuzen, fitness in Oostburg, fitness in Maassluis en fitness in Driebergen. In ieder fitnesscentrum kun je tevens terecht voor onze uitdagende groepslessen. Wil je een rondleiding of een keer gratis komen proefsporten? Kom kennismaken met ons! We laten je graag zien wat wij te bieden hebben.

 

Probeer ons uit. Gratis proefweek

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis weekpas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je gratis een vriend of vriendin meenemen.


Welke locatie?