Slider

Jouw persoonlijke doel

Mensen hebben verschillende doelen en motivaties om te beginnen met sporten. Sommige mensen willen graag afvallen en schrijven zich daarom in bij een fitnesscentrum. Andere mensen verbeteren graag hun conditie, willen spieropbouw stimuleren of zich over het algemeen fitter voelen. Onze fitnessinstructeurs kunnen je helpen om meer specifieke doelen te stellen, passend bij jouw motivatie om naar de sportschool te komen. Hoe specifieker je doel gesteld is, hoe duidelijker het voor jezelf wordt om het te behalen. Wat je motivatie voor het sporten ook is, bij Fitline Healthclubs kun je terecht om te werken aan het bereiken van jouw doel!

Conditie verbeteren

Met cardiotraining kun je goed je conditie opbouwen. In onze sportscholen kun je werken aan cardio op de loopband, op roeiapparaten, crosstrainers en fietsen. De getrainde instructeurs zullen je intensief begeleiden om je doel te realiseren. Maar ook in groepsverband is conditietraining mogelijk. Bij het opbouwen van een goede conditie zijn meerdere groepslessen geschikt, onder andere spinningles, bootcamp, club battle en body pump lessen. Je zult je snel sterker en fitter voelen.

Spieropbouw stimuleren

Bij Fitline Healthclubs krijg je meer kracht en power! Je kunt terecht in de fitnessruimte, waar je gebruik kunt maken van losse dumbbells en kettlebells. Tevens zijn er vele fitnessapparaten beschikbaar, bedoeld voor krachttraining. Werken aan je spieropbouw kan ook met meerdere mensen tegelijk in onze groepslessen. Lessen die speciaal bedoeld zijn voor krachttraining zijn bijvoorbeeld Muscle-Up! en Club Power. Voor het bereiken van een optimaal resultaat in spiergroei is krachttraining met een Personal Trainer een goede keuze.

Afvallen

Een van de meest voorkomende motivaties om naar de sportschool te komen is afvallen. Om dit doel te bereiken kun je regelmatig gaan trainen of minder gaan eten. Toch werkt een combinatie van deze twee factoren vaak het beste. Healthclub Fitline biedt hiervoor verschillende aerobische groepslessen, zoals Club Power, een afslankcursus en Speed Fitness. Deze programma’s kunnen in groepsverband worden gevolgd, maar ook als persoonlijk programma. Calorieën en de balans van calorieën zijn in beide gevallen leidend, maar zomaar meer bewegen zonder plan of doelstelling is niet aan te bevelen. Onze lifestyle coaching helpt je hierbij. Personal training kan ook een boost betekenen voor je motivatie om gewicht te verliezen. Een goed resultaat is op deze manier verzekerd!

Je fit voelen

Een goede gezondheid is goud waard. Door regelmatig te bewegen heb je hier zelf een aandeel in. Door een aantal keer per week te sporten verminder je stress en voel je je energieker. We bieden in onze sportschool verschillende groepslessen aan om je weer echt fit te voelen, zoals 50 Fit, Zumba en Spinning. Dit kan ook in samenwerking met onze Personal Coach, voor een effectieve en doelgerichte aanpak. Een team van enthousiaste medewerkers begeleidt mensen die op een ongedwongen en verantwoorde manier willen sporten. Iedereen is bij ons welkom. Voel je fit, gezond en lekker in je vel!

Probeer ons uit. Gratis proefweek

Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan hieronder op voor een gratis weekpas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je gratis een vriend of vriendin meenemen.


Welke locatie?