Slider

Zumba lessen volgen

Zumba lessen, de groepsles die fitness- en dansbewegingen samenbrengt in een effectieve workout. Zumba wordt gedaan op swingende muziek en gebruikt dansbewegingen uit Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton maar ook van Flamenco en Hip Hop. Door het mixen van lage-intensiteit en hoge-intensiteit dansbewegingen heeft Zumba veel weg van een intervaltraining. Deze manier van fitness verbrandt veel calorieën en draagt bij aan een goede conditie.

Calorieën verbranden met Zumba lessen

Het doel van Zumba lessen is om gezamenlijk zoveel mogelijk calorieën te verbranden op leuke en gezellige manier. Doordat Zumba geen heel ingewikkelde dansmoves bevat heeft het een laag instapniveau en is het voor iedereen geschikt. Samen met onze enthousiaste gecertificeerde Zumba instructeur geniet je elke les weer van een feest en een full body workout!

Zumba voor spierkracht en -controle

Het volgen van Zumba is ook goed voor het verstevigen van de spieren en een betere conditie. Gedurende de Zumba-lessen krijg je een betere controle over de buik-, rug-, arm- en beenspieren. Je beweegt met je hele lichaam waardoor deze spieren worden aangesproken, waardoor je een strakkere buik en rugspieren krijgt, stevigere bilspieren en een strakker wordend lijf.

Nog veel meer groepslessen

Naast Zumba lessen kun je bij Fitline Healthclubs deelnemen aan nog veel meer leuke groepslessen, gewoon met je sportschoolabonnement. Werk bijvoorbeeld aan je balans en kies voor een minder conventionele groepsles zoals Pilates. Mag je ook graag buiten sporten en is alleen hardlopen niks voor jou? Doe dan mee met onze groepsles Bootcamp en haal het maximale uit je lichaam. Als je echt klaar bent voor een uitdaging probeer dan Insanity en zorg voor geweldige resultaten!

Zumba in Maassluis, Driebergen, Oostburg of Terneuzen?

Zumba is vooral erg leuk en stressontladend. Graag een keer kijken of het iets voor jou is? Schrijf je in voor een gratis proefweek bij een van onze vestigingen in Terneuzen, Oostburg, Driebergen of Maassluis en probeer direct een van onze Zumba groepslessen!

Zumba® kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen.

Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.