Slider

Kick & Fun

clubbattle_new1-212x300Heb je al gehoord van de nieuwste trend in de aerobic-wereld: Kick & Fun? In onze Healthclubs bieden we Kick & Fun aan als groepsles. Kick & Fun is een heerlijke manier om op een leuke wijze, negatieve energie en stress te botvieren op een KickBag. Deze KickBag is cilindervormig, wordt gevuld met water of zand en kan wel tegen een stootje. Op deze kickbags kan je verschillende boks- en traptechnieken op uitvoeren en al je energie kwijt. Kick & Fun is een erg leuke groepsles, de nadruk van deze les ligt daarom ook vooral op Fun. Ook is Kick & Fun nog eens erg goed voor je conditie en vetverbranding!

Wat ga je doen met Kick & Fun?

Met Kick & Fun vinden er veertig minuten lang opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit karate, Taekwondo, boksen, kickboksen, Kung Fu etc. Daarna volgt de een cooling-down, die variërend kan zijn van rustige ademhalings-, rek- en strekoefeningen tot Tai-Chi-bewegingen. Er worden door de leden bokshandschoenen gedragen om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren. Kick & Fun is echter geen vechtsport, je ontvangt nooit stoten en trappen. Bij de Kick & Fun sessie wordt je gemotiveerd het uiterste uit jezelf te halen en zorgen dat je intensief bezig gaat.

Kick jezelf in shape

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat stoten en trappen tegen een oppervlak een uitstekende conditietraining is. De boks- en traptechnieken zijn daarom het perfecte middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en je te ontspannen. Ook verstevig je hiermee je buik, billen, benen en je hele bovenlichaam. Kick & fun is niet alleen goed voor je lichaam maar kan geestelijk ook een heerlijke uitlaatklep zijn.

Let’s Kick!

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Kick & Fun sessie en heb je zin om je helemaal uit te leven op een KickBag? Kom gerust een keertje langs in een van onze vestigingen in Terneuzen, Oostburg, Driebergen of Maassluis. Doe met ons mee en merk de boost in je conditie!

Een kort voorbeeld van Kick & Fun, sec. 26-42: