Slider

Insanity groepsles

Bij Healthclub Fitline kunt u nu meedoen met groepslessen Insanity, een van de meest uitdagende en zwaarste workouts die ooit is bedacht. De Insanity groepsles is gebaseerd op de workout-DVD van Shaun Thompson, personal trainer uit Amerika. Het fitnessprogramma is ontworpen om zo snel mogelijk in topvorm te komen. In slechts 60 dagen kun je geweldige resultaten behalen. Duizenden mensen zijn al kilo’s afgevallen door zich twee maanden lang aan dit schema te houden. En dat is ook voor jou weggelegd!

Intervaltraining met hoge intensiteit

De Insanity groepsles maakt gebruik van interval training, een afwisseling tussen cardio en krachtoefeningen. Door de uitbarsting van hoge intensiteit oefeningen en korte rustperiodes, net lang genoeg om op adem te komen, wordt er maximaal calorieën verbrand. Je traint slechts met je eigen lichaam. Groepslessen Insanity zorgen voor uitputting, vetverbranding en weerstandstraining. Geen gewichten en ingewikkelde pasjes, maar veel variatie in korte tijd.

Hard werken loont de moeite

Aan het begin zul je merken dat het lastig is om de groep bij te houden, maar na verloop van tijd zal het steeds beter gaan. Probeer daarom onze groepslessen Insanity en ga de uitdaging met jezelf aan. Zolang je tot het uiterste gaat voor jezelf kun je al snel meedoen met de groep. Het is dan ook niet erg om aan het begin van het programma af en toe je rust te moeten pakken.

Om het optimale resultaat te bereiken werkt het beste dat je de Insanity groepsles in elk geval twee keer per week volgt, vol overgave. In ruil daarvoor krijg je:

  • Spieropbouw en flexibiliteit
  • Maximale verbranding van lichaamsvet
  • Gevoel van geestelijke en lichamelijke gezondheid

Onze Insanity instructeur motiveert je

De instructeur zal je coachen en motiveren om telkens weer net dat ene stapje meer te zetten. Hierdoor zul je een verbluffend resultaat bereiken. Is het Insanity programma zwaar? Ja! Maar het resultaat is uiteindelijk wat telt.

Probeer ook onze andere groepslessen

Naast groepslessen Insanity kun je bij Healthclub Fitline deelnemen aan nog veel meer geweldige groepslessen. Werk bijvoorbeeld aan je mind en body en volg een groepsles Pilates. Of ga voor een full body workout op muziek en verbrand swingend calorieën met Zumba. Wil je graag buiten sporten en is alleen hardlopen niks voor jou? Probeer dan onze groepsles Bootcamp en haal het maximale uit je lichaam. Wij beschikken over een groot aanbod groepslessen voor elk niveau en elke leeftijd, ongeacht je doel. Bekijk daarom onze complete lijst van groepslessen en probeer het uit tijdens onze gratis proefweek.

Deze groepsles is alleen geschikt voor personen die geen gewrichtsklachten, hartklachten of andere lichamelijke klachten hebben.

Het is een redelijk pittige, 30 minuten workout.

Aan het begin zul je merken dat het lastig kan zijn om de groep bij te houden, maar na verloop van tijd zal het steeds beter gaan. En dat is het gave van de insanity workout! Het is niet erg om aan het begin van het programma af en toe je rust te moeten pakken. Zolang je maar tot het uiterste gaat kun je al snel meedoen met de groep! Je zult merken dat je met sprongen vooruit gaat als je je strak aan het programma houdt. Deze les kan erg verslavend zijn!