Slider

Bokwa

Geen getelde stappen

Omdat de Bokwa stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma’s.? Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep.

Geen choreografie

Als je eenmaal de stappen kent volgens de unieke Bokwa structuur dans je hetzelfde als alle andere Bokwa deelnemers over de hele wereld, van Taiwan, Australië, Engeland tot de Verenigde Staten. Bokwa is echt universeel.

Hedendaagse actuele populaire radiohits

In de Bokwa workouts worden de nummers gedraaid die je elke dag op de radio hoort. De muziek bepaald het energieniveau van de workout. Je zult merken dat de muziek je opzweept en dat het je soms door dat moeilijke momentje tegen het einde van de workout heen kan trekken.

Iedereen kan mee doen

Omdat de passen gestructureerd zijn als letters en cijfers kan iedereen eenvoudig meedoen. Zelf kinderen vanaf 4 jaar maar ook als u de 70 al gepasseerd bent, mannen en vrouwen. Mensen met 2 linker benen en mensen die absoluut niet kunnen dansen. Iedereen in de groep deelt een geweldige ervaring.

Het voelt helemaal niet aan als een work-out

Vanwege de energieke muziek die gebruikt wordt, het plezier dat je beleeft en de vaste voorgeschreven stappen samen met de motivatie die dit brengt raken mensen helemaal verslaafd aan Bokwa. Je hebt niet eens in de gaten dat je tot wel 1200! calorieën verbrandt in een enkele workout.

Bokwa is een nieuw en compleet andere groepstraining die de hele wereld aan het veroveren is. In een Bokwa workout teken je letters en cijfers met je voeten op de grond. Het is een energieke cardio workout op de nieuwste opzwepende muziek. Het concept dat geschikt is voor elke leeftijd schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L, 3, J en K en vele andere combinaties op de vloer.

BOKWA Fitness is anders!